För en sådan som mig, som är extremt intresserad av musik, film och mat, så kan det där med inredning bli lite av ett problem. Även om jag givetvis vill att det ska se snyggt ut hemma så är jag inte beredd att offra till exempel en bekväm filmhörna bara för att det inte ser bra ut. Helt enkelt, även om jag gillar fin inredning så gillar jag film och musik mer. Det leder ibland till konflikter som kan vara svåra att lösa. Å ena sidan, jag vill inte att det ska se ut som en ungkarl som inte bryr sig alls bor här, men å andra sidan, jag vill ha trivsel och bekvämlighet. Dessutom föredrar jag att spendera mina pengar på filmer, musik och mat. En dyr och exklusiv soffa vore trevligt, men inte lika trevligt som Akira Kurosawas samlade verk på Blu-ray.

Så när jag letar möbler så lägger jag ner lite extra tid på att hitta alternativ som är billigare, utan att kompromissa alltför mycket vad gäller kvalitet och utseende. Det är inte det lättaste, men jag har blivit lite av expert på att hitta bra möbler till bra priser. Det är definitivt kunskap som jag kommer att dela med mig av framöver. Jag kommer inte bara att skriva om musik och film, utan även om konsten att hitta billig och bra inredning. Så att ni som läsare kan få mer pengar över till livets goda, det som gör livet värt att leva (vilket inte nödvändigtvis behöver vara det samma för er som för mig).