Det var länge sedan jag var här och uppdaterade nu. Sorry! Tappade gnistan ett tag där i slutet på förra året och har inte hittat tillbaka helt ännu. Men att skriva brukar ge mig nya krafter och inspiration så jag tänkte att jag skulle försöka knåpa ihop någon liten uppdatering om vad som har hänt senaste året.

Nytillskott i familjen
Min syster fick ju barn så jag blev morbror förra året. En liten knodd som är hur rar som helst, även om jag inte är sådär jättevan med ungar. Inte så att jag skulle vilja skaffa eget, men lite skoj är det ändå. Som morbror har man ju fördelen att man kan lämna tillbaka barnet när det börjar gråta eller när det är dags för blöjbyte! 🙂

Under sommaren har jag hängt med en hel del på deras babysim som de har börjat på, som ett stöd till syrran. Otroligt häftigt att se hur ungar anpassar sig till det här med vatten och att hålla andan och sådär. De säger att det beror på att de har vanan inne sedan de låg i livmodern tydligen så det är en biologisk grej vi har i våra kroppar. Att vi inte ska andas under vatten. Coolt.
Syrran visade mig ett awesome klipp på Tuben häromdagen med en samling av olika videoklipp på bebisar som simmar. Tänkte passa på att bjuda på den här också. Kolla på bebisen som är 1.23 in i klippet. Det sprattlet alltså, ha ha!

Inspirationsmusik
Varit sjukskriven en stund också här i våras för en skadad handled. Vurpade på cykeln och fick en fraktur i handleden som gjorde att jag inte kunde jobba. Ganska behövligt på sätt och vis för jag var verkligen på väg att bränna in i väggen ett tag där. Har varit mycket nu sista året överlag tycker jag. Hoppas på att det har vänt nu och att det kommer bättre tider framöver!

Har tagit mig tid att sätta ihop en bra låtlista med motiverande låtar ändå, som jag har kört ganska frekvent på Spotify sista veckorna. Musik kan verkligen vara helande har jag märkt, och man kan hitta mycket kraft i den – om man bara har rätt låtar. Nedan är min lista med inspirationslåtar.

 

  • Steppenwolf – Born to be wild
  • Enya – Wildchild
  • Mustach – Down in black
  • Helloween – I want out
  • Helloween – Mrs God
  • Alice Cooper – Poison
  • ACDC – Dynamite

Har ni nå fler låtar i samma stuk? Let me know!