citadellkliniken
Citadellkliniken

Jag är en man som njuter av livet på alla sätt och vis. Njutning går att finna i det mesta, och det betyder inte nödvändigtvis att det enbart handlar om frosserier eller överdrivet intag av sötsaker och fett. Det är minst lika enkelt att hitta njutning i träningen, i avslappningen och i det nyttiga ätandet. Det känns att du gör något för dig själv, att du tar hand om dig och visar dig själv och din kropp att det är möjligt att bli bättre och närma sig den fulla potential du har i livet. Men ibland är det vissa saker som spökar, som är svåra att hantera trots att du gör allt för att ordna det.

Jag har hela mitt liv haft fettansamlingar på magen, bilringar som inte riktigt vill försvinna. Jag tränar och tränar mig till fördärvet, men på bilringarna går det inte att rubba. Det har fått mig att börja tänka på drastiska metoder och ju mer jag tänker på det, desto mer verkligt börjar det kännas. Jag ska genomgå bukplastik. Faktum är att det för många är ett lite tabubelagt ämne, men för mig kunde det inte spela någon mindre roll. Det handlar i slutändan om mitt eget val och beslut, och eftersom jag gjort allt annat för att komma tillrätta med det är bukplastik den enda och sista utvägen.

Det är en extremt vanlig operation i dagens samhälle, så jag har fullt förtroende för att den kommer gå alldeles utmärkt. Att bli av med bilringarna ser jag mycket fram emot, och det kommer verkligen att kännas skönt när kläderna jag köper passar min kropp på det bästa sättet.